• 1405/02/02 - 09:48

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل با صدور بیانیه ای دوم اردیبهشت‌ ، سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یادآور فرمان تاریخی و برخاسته از عمق حکمت الهی و دوراندیشی ژرف حضرت امام خمینی (ره) را به تمامی پاسداران تبریک عرض نمود.

بسم الله الرحمن الرحیم

اگر امروز ایران اسلامی به قله رفیع عزت و افتخار دست یافته است،و کلیه دشمنان قسم خورده این مرز و بوم در مقابل قدرت و عظمت و اقتدار ایران  مقتدر سرتعظیم فرود آورده اند، به برکت وجود و حضور سرافراز سپاه مقتدر و کلیه نیروهای نظامی و انتظامی بوده است.

بی شک اقتدار، انظباط، اتحاد و انسجام نیروهای نظامی و انتظامی و سپاه پاسداران سربلند در پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی برای هموطنان داخل کشوری و همچنین برا ی دوستان همکیش و هم مرام خارج کشوری زبانزد عام و خاص بوده است. و این امر مهم در جنگ هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم، در جنگهای 12 روزه و جنگ رمضان در عرصه ساخت و ساز و سرکوب وخنثی سازی فتنه های داخلی و خارجی سالهای گذشته و کلیه امورات فرهنگی، تبلیغی به اثبات رسیده است.

دوم اریبهشت ماه، سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان و تدبیر مدبرانه و حکیمانه معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) روز میمون و مبارکی است که هدف از تشکیل این نهاد مقدس و مقتدر، حفظ و صیانت ازدستاوردها و شعایر انقلاب اسلامی بوده است.

این نهاد مقدس در راه پاسداری از تمامیت ارضی ، تحت فرمان امامین انقلاب اسلامی در برابر مبارزه با  ابرقدرتهای جهان، شجاعانه ایستادگی کرده و هزاران افتخارات دانش فنی روز و فناوریهای نوین، عملیاتها و تاکتیکهای نظامی و انتظامی در کارنامه موفق خود به عنوان برگ زرینی نصیب ملت غیور ایران اسلامی به ثبت رسانده است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل،  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سرفراز ، بویژه سرداران شهید، خجسته سالروز تاسیس سپاه پاسداران را محضر فرماندهان و سرداران و کلیه پرسنل خدوم و سربلند این نهاد مقدس تبریک عرض نموده، سرافرازی، سربلندی و توفیق جاودانه تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) و پیروی از فرامین و منویات فرمانده کل قوا حضرت امام سید مجتبی خامنه ای (حفظ الله) از پروردگار منان خواستار است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل